Yüce: “MHP’den A.Adayı olmak için değil MHP’ li olduğum için A.Adayıyım”

Yüce: “MHP’den A.Adayı olmak için değil MHP’ li olduğum için A.Adayıyım”

25. dönem MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Hatice Yüce MHP Genel Merkezine aday Adaylığı ile ilgili bir rtapor sundu. Yüce düzenlediği raporda; “ Öncelikle MHP’den A.Adayı olmak için değil MHP’ li olduğum için A.Adayıyım.

MHP’ ye olan ilgim alakam,  güvenim ve emeğim bu partiye aday olmamla tamamen paraleldir.

Tüm siyasi varlığım 1987 yılından beri aynı partidedir. Milliyetçi Çalışma Partisi çalış dediyse “çalıştım”, Milliyetçi Hareket Partisi hareket et dediyse “hareket” ettim. İnandım, güvendim ve emek verdim.

Bir meslek uzmanı ve bu ülkenin sevdalısı bir kişi olarak birikimlerimi ve düşüncelerimi ülkemin yararı amacıyla siyaset kanalı ile yaşama geçirme arzum MHP’ den aday olmama etkili olmuştur. 

Şimdiye kadar görev almış olduğum siyasi, mesleki ve sivil toplum kuruluşlarında başarılı olduğumu hissediyor ve biliyorum.

Bütün görevlerimdeki titiz çalışmalarım, adil oluşum, dik duruşumla partili ve partisiz bütün vatandaşlardan takdir gördüm. Davadan taviz vermeden genç-ihtiyar, kadın-erkek, demeden halkımızın bütün kesimle ilgilendim, dertlerine çözüm bulmaya çalıştım. Parti içi ve dışı olmak üzere bunun aksini söyleyecek şahıs bulmakta zorlanılacağı kanaatindeyim. Takdir edenler büyük çoğunluktadır diye düşünüyorum.

Ülkemiz hiçbir tarihte bu kadar ayrıştırıp kendi kanunlarını, kendi hâkimlerini ve savcıları, kendi kolluk kuvvetlerini ile kendi vatandaşlarına zor olan bir yönetim şekliyle karşı karşıya bırakılmamıştır. Adalet kavramı adeta anlamını yitirmiştir.

2002 den bu yana yalnızca kendisinden olanları ödüllendiren, olmayanları cezalandıran, ülkeyi ateş çemberi içerisinde bırakan ve Orman Kanunları uygulayan AKP hükümetin seçim sandıklarına gömülmesi için 7 HAZİRAN 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimde partili-partisiz herkesin seferberlik yapması gerektiği inancıyla bende taşın altına elimi koymak istedim.

Mevkii ve makamların geçici olduğunun farkındalığına sahip biri olarak parti içinde takdir edilmek, güvenilmek ve bu karşılıklı güvenin neticesi olarak partimden adaylığımın kabulünü arzu ediyorum. Bu çerçevede önce Allah’tan sonra milletimizden izin alarak, davamızın önderi, genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve yetkilendirdiği siyasi mercilerin oluru ile Davam ve Türk Milleti adına bu görevi hakkaniyeti ile T.B.M.M. çatısı altında aday olup icra etmek istediğimi saygılarımla görüşlerinize sunuyorum” dedi.